Livechat
Hulp bij uw echtscheiding? Start chat met onze hulpverleners via de optie rechtsonder in het scherm. U kunt ons ook een bericht sturen.
Bel met ons
Bel voor hulp; stel uw vraag, of maak een afspraak.
Ons telefoonnummer is:
040 - 215 5 210
Onze hulpverleners
Wij beschikken over alle soorten hulpverleners. Bel ons om te bepalen welke hulpverlener u nodig heeft.

Echtscheiding Eindhoven


Een effectieve echtscheiding regel je samen! Een scheiding is een ingrijpend proces. Het is vaak een periode van grote veranderingen; er komt zakelijk en emotioneel heel wat bij kijken. En helaas brengt een echtscheiding vaak negatieve emoties en hoge kosten van advocaten met zich mee.

Wij helpen u verder…

Heeft u besloten om te gaan scheiden, of bent u niet tevreden met hoe het nu loopt, en bent u woonachtig in de regio Eindhoven, dan zijn onze diensten waarschijnlijk zeer passend voor uw situatie. Onze mediators ondersteunen u bij de emotionele, financiële en juridische aspecten die bij een echtscheiding aan bod (moeten) komen.

Wij nemen de zakelijke afspraken zoals alimentatie en de verdeling van het vermogen en de echtelijke woning als uitgangspunt voor het mediation traject. Natuurlijk wordt dit financieel plan binnen de wettelijke contouren bepaald. Zaken als het ouderschapsplan, de alimentatieberekening, het convenant en de juridische afwikkeling bij de rechter worden volledig verzorgd. Snel, correct en dus zonder onnodige kosten.

Wilt u graag meer informatie over scheiden met onze hulp,
klikt u dan door naar onze website: Eindhoven Echtscheidingen